Squircle Card
Northwave

Beveiligen zonder belemmering voor uw business? Northwave biedt als enige in Nederland een geïntegreerde 360 graden service voor informatiebeveiliging en privacy management. Dat levert u maximale synergie van maatregelen en dus de laagste kosten.

bycycle
ISOSECURE

IsoSecure heeft jarenlange ervaring in het internationale bedrijfsleven en non-profit organisaties. Deze ervaring bestrijkt zowel hands-on management als consultancy. Zij maken de standaarden inzichtelijk en toepasbaar en specifiek voor hun klanten. IsoSecure zorgt ervoor dat de organisatie gecertificeerd kan worden en grip houdt op de informatiebeveiliging.

Lady on the chair
ICTRECHT

ICTRecht ondersteunt organisaties bij juridische en security-gerelateerde vraagstukken in het digitale domein. ICTRecht ondersteunt hierbij in een vorm die past bij uw organisatie. Praktische en proactieve ondersteuning waarmee zij u ontzorgen. En dat al ruim 15 jaar.

Meeting Table
Dienstencentrum kennis en advies

Dienstencentrum is een kennis- en adviesbureau gericht op organisaties in de communicatiesector en creatieve industrie. Zij begeleiden bijvoorbeeld grafimediabedrijven, display- en verpakkingsproducenten, reclamebureaus en designstudio’s. Dienstencentrum helpt bedrijven om het certificatieniveau te behalen voor ISO-normen en aanverwante managementsystemen.

Qrown Quality
Qrown Quality

Qrown Quality biedt organisaties een adviserende of ondersteunende rol in verbetering op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. Met onze expertise en ervaring helpen wij organisaties onder andere bij het behalen of behouden van belangrijke certificeringen.

Teacher and Student
SECURITY

De Security Academy is het opleidingsinstituut in Nederland dat zich specifiek richt op de vakgebieden informatiebeveiliging, business continuity, privacy & data protection, crisis management en meer. Zij geloven in het aanbieden van opleidingen waarbij de praktijk een hoofdrol speelt. Denk hierbij aan IAPP, (ISC)2 en het SECO-Institute certificeringstraject.

Woman
Awaretrain

Van bewustwording en gedragsverandering, naar een werkomgeving waarin veilig en informatiebewust werken de norm is. Op een leuke, laagdrempelige en doorlopende manier. Dat is waar we bij Awaretrain voor staan.

wallpaper
ONYX

Onyx Cybersecurity biedt praktische hulp bij cybersecurity en privacy vraagstukken, voor MKB en lokale overheid. Klanten zijn onder andere financiële en juridische dienstverleners, zorgverleners, IT leveranciers, hospitality organisaties, en meer.